Pages

Monday, August 24, 2009

hAMpIr!!

ha... kawan2 ku skelian.. ni lah masjid final rander aku yang x seberapa nak sempurna nih...disebabkan aku da ketandusan idea yang ade dalam otak aku nih aku ambik keputusan aku nak stop design masjid aku nih sampai sini je... kepala aku nie pon da naik bengkak nak wat masjid nih.. haduih!!

Fam3Ly AkU


HA... ni la badigol2 yang sentiase menceriakan ati aku dikala ati aku tengah tensen..ahaha... dieorng nih memang x reti nak sedih... cme dieorang tau makan .... kalau bab enjoy... keluarga kiteorang yang paling best..ahaha

dari kiri : epi(attomen) , cazrin(airbag) , thakif(jambumen) , aiman(rimauwood) , amar qastlani (bongsour :adik beradik dinasour)

TesT1nG 2

kih2...
lepas berlalunye kat restoren keluarga tu tadi... aku dapat idea la ckit nak tuka kapet tue jadi warne biru pastu nak upgrade macam kapet ala2 masjid negara tuh.. tapi ini yang aku dapat... jadi la pade xde langsung.... ye x..??

mane pintu??
korang mesti tertanya2 mane peginye pintu masjid nih kan??.. sebenarnye aku mmg sengaja x wat pintu ag sebab skang nih tengah re-no-vet ag ahaha...

TesT1nG 1

MULA2 aku da siap tetibe ase gian nak boh arna kat masjid aku nih.. aku ngaku la aku x berape nak pas kalau bab warna2 nih.... mula2 aku rfer masjid kat kg aku tue... aku bantai logik je boh warne... kapet aku boh warne ijau.. sebab mase tue aku memng ingat kat kepale aku ijau je... xde warne lain da yang aku pikir... ini la jadinye...

PeTaPaAn KaLi Ke-2

tup ...tap.... tup... tap... aku dapat idea nak wat masjid idaman aku yang sebenar... setelah mengharungi pelbagai situasi yang boleh mendatangkan mudarat kat aku, aku cuba buat ape yang aku fikir mase aku kecik dulu... nie la keje pertama yang x berape sempurna ag... masjid yang tidak berpintu.. memang aku sengaja x boh pintu tu... nak bgi orang masuk senang... ahaha

Thursday, August 20, 2009

pIcNiC

tanggal 10 ogos 2009 tersembullah satu warisan yang dinamakan warisan 3ds..
setelah mengambil langkah untuk masuk dan disusuli dengan menghulurkan sedikit buah tangan yang di beri ptptn... lalu muncullah seseorang yang memberi cahaya yang terang lalu ku menyambut dengan hati yang penuh rasa hiba dan gumbira... lalu diberikan ia satu teknik yang tidak pernah kupelajari sepanjang hidup di bumi yang nyata ini.. lalu ku terima dengan penuh berhati -hati... fhuh!! letih.. mengambil sedikit ilmu ibarat menyelam di dalam lautan yang penuh bidadari.. kejap lupa kejap ingat... aku terleka seketika dan terus berjuang untuk mendapatkannya...

tanggal 15 ogos sempurnalah ilmu tingkat satu yang membawa aku kearah kemenangan...
dan meraikan dengan penuh rasa hiba.. huk3

p/s : sumpah x paham!!

Tuesday, August 4, 2009

Di Sebalik Dunia Kehilangan MICHAEL JACKSON



MICHAEL JOSEPH JACKSON 
[August 29, 1958 – June 25, 2009]

Pada june 25 2009 kita dikejutkan dengan kehilangan artis popular yang banyak membantu orang yang tertindas
Semoga dengan cara beliau membantu masyarakat dapat kita ambil menjadikan contoh untuk kita sama2 membantu orang yang memerlukan...