Pages

Friday, January 8, 2010

| Antara Dua Dunia |

Asslamualaikum....

ahaks.. dah lame aku x menulis kat dalam blog aku nih... ehehe. nak wat cammane.. aku skang x mcm dulu lagi... kerja sane sini.. susah nak duk depan komputer nih.. asal blik je mate nak pejam.. nak gerakkan mouse pon dah xde tenage... biase la tuh..

Orang kate la... ah 2 bulan berlalu begitu saje... aku terpisah ngan kawan2 baik ku... sume nye dah selamat menyambung pelajaran ke shah alam.. alhamdulilllah... aku akan doakan selamat belajar kat dieorang... moga2 taun baru nih dieorang ade azam baru... moga2 rajin2 la blaja kat sane ye...

AKU??.. aku still lagi duk kat perak nih.. saje nak duk sini lame2... nnti kang dah x pegi dah... ahahaha aku ingat nak sambungblaja bulan 7 nih.. insyaalah.. kalau diizinkan aku sambung.. kalau lah aku rajin.... makin ari makin malas lak aku nak blja.. sonok lak keje ni... hari2 orang blanje.. mcm2 bleh wat kalau keje.. so.. kalau aku sambung pon munkin lambat skit lah... ape orang kate.. nak cri ketenangan buat sementara waktu.... asyik blaja je.. otak aku nih separuh jem dah asyik pandang komputer je..
UiTM Dihatiku...

UiTM lagi ke?? kalau nak sambung tuh.. dah kompom2 aku nk masuk uitm blik... nak sambung uitm mane.. itu yang aku x atau lagi/.... dalam kepale aku nih aku ingat aku nak tuka selera skit la bila nak sambung nnti.. aku nak ambik kos lain la pulak... dah tiba masenye aku pilih ape yang trdetik dalam ati aku nih... tapi x tau lagi lah... itu kemungkinan sahaja....

UiTM pErak.. uitm perak nih kan memang best... beruntung sape dapat duk kat sini... antra yangbest.. nak bawak kete hanya bile korang dah part 6 dengan bersyarat korang duk luar.. klau duk dalam.. mintak maap.. xde pluang korang nak bawak...
Satu2nye Kenderaan Yang Dibenarkan.

selain tuh.. korang juge x perlu susah payah nak berjoging hari2... sebab kolej korang pon dah cukup jauh dengan kelas korang.. tambahan lagi... skrang ade baru punya peraturan.. pelajar NR dah ade kad aktiviti... mesti korang trtanya2kan kenape?? ahahaha.. diorang suh korang aktif skit... biar pon korang duk luar... dah lakene duk luar.. pastuh memakse orang masuk aktiviti kat dalam... kalaukorang x buat.. malang la nasib korang... rekod anda akan tercatat pelajar tidak aktif.... yang bermaksud.. korang nye rekod akan buruk.. he...setiap result yang korang dapat.. sume nye die akan tulis... so.. nak x nak.. terpakse lah korang menghadiri ke motif basi2 yang uitm anjurkan ye...... sape yang blaja kat sini sku ucapkan tahniah kepade korang... ahahaha...

aku rase cukup lah stakat nih.. dah letih aku tulis nih.. dri kul 2 sampai kul 5 aku nak tulis text yang panjang nih... biase lah.. bos aku nih suke menjengok ape yang aku wat.. bzbody btol la.. rase mcm nak tonyoh je muke beliau.. asal nak rehat je.. ade je bende yang suh buat... kalau die.. huh.. kate pegiminum.. kul9 kuar.. 11 barumasuk.. pegi minum tody ke ape... hahaha

BOS Ku Yang Mintak Penampo


TAMAT...