Pages

Thursday, May 10, 2012

Layan Short filem - 15 MALAYSIA

Assalamualaikum..... 
Ari nih aku rase nak update blog sikit la.. 
topic hari ini : no topic
siyus.. aku xdek ape nak cite sebenarnye.. oleh yang demikian.. cewwahh.. aku nak kongsi sikit la ngan korang.. ape yang aku buat ari nih.. 

tengah duk relek2 kat bilik tadi.. aku bukak fb aku.. belek2.. bace bende yang patut.. paling banyak aku bace ari nih.. pasal politik aku rase.. sebb dekat wall aku nih.. hampir 50% duk cerita pasal politik.. jadi nak xnak.. aku bace jelah.. xdek salah pon.. 

tibe2..!!

cerita pasal politik nih.. aku ade teringat la satu laman web nih yang x lame dulu die ade buat short filem pasal masalah isu semasa, politik dan sebagainya... 

sejurus selepas itu.. cewwahh.. aku terus la bukak laman webnye tuh... tengok2 balik cerita2 yang diorang buat.. memang best..

kalau korang nak tengok klik kat sini

kat bawah nih adalah antara cerita2 short filem yang aku suka jom layannnnn..

No comments:

Post a Comment