Pages

Sunday, September 21, 2014

Honda Day Bertapak Di Sepang!

Assalamualaikum dan selamat petang kepada pembaca2 tegar yang kononnya x putus2 membaca entry aku nih yang sangt bosan bila membacanya... 

Anyway... Memandangkan korang pon malas nak baca bila aku tulis pepanjang... Kali nih aku akan kurang kan sikit penulisan aku supaya korang x dek la rase anoying... Dan sakit hati bila membacanya... 

Pada hari semalam... Atau bahasa mudahnya... Hari sebelum hari nih... Aku telah terdengar ura2 yang mengatakan.. Hari honda atau HONDA DAY akan menjelang tiba...  

Ternyata.. Ura2 tersebut adalah betul... Dan ia akan diadakan di Sepang International Circut Malaysia pada 27 September 2014,

Jadi.. 

Kepada peminat2 tegar mahupun haters2 tegar kereta honda boleh lah bersiap sedia sekarang kerana.. 27 aribulan tuh xdek la lame sangat dah... Bg yang xdek keta honda... Anda jangan risau... Cuba lah try tanye2 takut2 moto honda pun boleh masuk jugak.. ?


Poster event tuh la.. 

Jangan korang ngada2 x pegi..sebab..:
- ini adalah event terbesar honda
- Peluang berjumpa dengan otai2 honda
- hanya berlangsung setahun sekali boh!
- Dengar cite ade cabutan betuah keta jazz baru?
- Xdek keta pon boleh masuk!
- Dapat jumpa pomen yg boleh obohol enjin murah

X cukup dengan tuh... Korang boleh la intai2 awek2 cantik kat situ... Mane tau lekat jodoh... Orang kata awek2 honda nih rare!... Jadi... Boleh la kalau nak cuba cari tuh... 

Dengar cite lagi.. YURAN MASUK YANG SANGT LAH MURAH.. iaitu RM 20 Seorang... Siap dapat skali ngan pass nak tengok drag kat situ.. 

Apa lagi... Setting angin kasi ngam.. Obohol enjin kasi sedap... Yg mana ada anak tuh, bawak sekali... Kalau ade 10 orang.. Bawak je sume... Sebab kt situ... Dengar cite lah... ada pertandingan khas untuk kanak2... Ayuh kesana! Cewwah.. Gaye promoter pulak... Hahaha.. 

Sekian terima kasih.

4 comments: