Pages

Tuesday, September 16, 2014

Pembedahan plastik yang murah & dibenarkan?


Assalamualaikum sahabat2 sekelian,


Sempena hari malaysia nih, aku nak menceritakan sedikit kisah berkenaan dengan topic diatas...

Minta semua bawak sabor sikit bila membaca ye... Mungkin topic nih x berapa sesuai dengan sesetengah keturunan kita yang mungkin akan mengalami alahan yang teruk selepas membaca...

Jadi, yang mane ada darah tinggi tuh jangan dibaca.. Takut overdose pulak nnti... Hehe gurau,.. untuk mengelakkan sebarang kemalangan berlaku, aku ingat korang kene mintak izin dulu dengan mother n father, korang... Hehe..

Untuk manusia yang x tahu lagi apa yang dimaksudkan 'pembedahan' kat sini aku nak ceritakan apa yang dimaksudkan bedah,

Bedah atau pembedahan, kalo bahasa inggerisnya bunyinya surgery dan kalau nak tau advance sikit cheirourgia dalam bahasa Yunani yang membawa maksud, (pekerjaan tangan)...

Kalau nak tau lebih lanjut, boleh la tengok kat wiki ye... Hehe

Gambar Hiasan ambik kat google


Pembedahan plastik apa yang dibenarkan???

Pembedahan plastik yang dibenarkan ialah pembedahan keatas motosikal anda... Yang mana ia tidak berdosa, murah dan berkualiti... 
Jadi,

Seperti yang terjadi kepada moto aku nih... Kat bawah nih aku nak kongsikan sikit perubahan sebelum dan selepas pembedahan beliau

Gambar beliau sebelum pembedahan dilakukan

Dah selepas dibedah...

Pembedahan berlangsung selama satu hari, bergantung kepada modal yang anda ade lah..

Macam moto aku nih, aku ambik pekej obohol + upgrade

Silalah lihat seperti gambar dibawah... 

Rupa bahagian pinggul

Rupa beliau bahagian hadapan


Ini la rupa beliau selepas dibedah nampak lebih bergaya macam artis kpop pulak aku tengok beliau nih...


Ok titik.

Jumpa lagi.. Hehe

2 comments:

  1. perghhh.. lain sgt dulu dan skrg.. heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeahh... Nak buat canne... Beliau memang sku sayang gile2.. Haha

      Delete