Pages

Tuesday, January 27, 2015

16 Selfie Pelik Yang Tak Masuk Di Akal Aku

Bismillah...

Pastinya korang tahu aku kau dan kita semua memang kaki selfie, 

Tapi kali nih aku nak tunjuk kat korang yang ade jugak makhluk kat muka bumi nih buat benda yang kalau suruh aku pun , aku tak akan buat. 

Papepun, bila dah tengok jangan nak tiru pulak...

AWAS : JANGAN TIRU AKSI BELIAU!

Aptb.

Kalau aksi nih aku buat kompem arwah sudah kene lenyek ngan kereta..

Aku tulis nih pun aku rase ngilu... Cuba bayangkan kalau salah landing.. Tak ke senak pangkal pundi huish! 

Apa perasaan ko kalau korang kene cegini? 

Penah jugak aku main banji jumping nih... Tapi time nak terjun tuh perasaan mcm nak pengsan sudah... Tapi beliau?... 

Mana lagi besar?.. Mulu rimau tu atau muka orang tuh? 

Apa jadi kalau salah landing? Organ badan boleh cabut oi... Haha

Kalau ye pun ikat la dulu tali keselamatan tu incik!

Agak2 lepas nih dia masuk wad biasa ke icu? 

Ko dah xdek keje? 

Aku tatau apa sebenarnya dia pikir...

Hidung singa tuh sama besar ngan muka ko incik!

Jangan bakar rumah mak ko lah!

Kapal tebang ko nih dah emegensi woi!

Salah tertekan button ejeck nih mau pucat muka ko nnti!

Aku tatau mana beliau duduk.. Tumpang roket ke ape? 

Yang merah tu kalau merecik atas belakang... 4 bulan icu tau!

3 comments:

  1. Gambar berani mati.Kalau kita dah lama seriau nak ambik.Depa semua memang high confident betul.haha

    ReplyDelete
  2. hebat hebat belaka posisi yang dipaparkan.

    ReplyDelete
  3. fuyoooo...den selfie dgn ank,tu je yg berani..kdg2 laki den sound je dh x berani dah..udah2 la omak nye...
    Rahsia Pengantin Baru Berseri Di Hari Persandingan

    ReplyDelete