Pages

Monday, February 2, 2015

Top 3 Selendang/Tudung yang boleh memukau mata

Bismillah... 

Tengah malam semalam aku cuba nak belek-belek gambar awek cantik kat facebook, sambil duk belek tuh aku tertarik pulak dengan beberapa iklan tudung yang boleh memukau mata aku, bunyi die biasa je kan? tapi aku cite kat korang je nih.. Korang try tengok sendiri la kalau x pecaya cakap aku

Bila sesuatu benda tu dah memukau mata aku, mula la aku cuba nak bandingkan apa yang istimewa sangt tudung2 diorang nih dengan orang lain, rupanya banyak beza dari segi cara diorang pakai rupanya... Maklumlah, aku bukan pempuan.. Itu sebab nak kene kaji..

Ha nih antara Top 3 pilihan aku :




Yang pertama nih diorang namakan selendang by zara, nama dia bunyi dasyat giler, tapi hakikatnya selendang beliau memang boleh memukau si mata yang memandang, serius talk... Cite sinih je eh.. Korang kene bukak fb die.. Pekh cakap lu.. Boleh angau... ditambah pulak yang makainya macam kat atas tuh... Hilang sakit gigi oi.. 


Ha yang nih x payah cakap lah, kat mana2 jeritje fareeda.. Dah ramai dah tau.. Mane taknye, yang memakainye pun aduhai.. Tapi isteri orang, ditambahkan dengan rekaan tudung nampak modern, boleh menguatkan lagi naluri lelaki aku untuk minat dengan rekaan tudung beliau.


TUDUNG HALFMOON

Tudung nih seperti yang kita semua tahu, tudung nih biasa je.. Tapi aku tatau la kenapa dengan tudung nih, kalau makcik2 pakai pun gerenti tampak muda.. Kalau dilihat dari belakang.. :p. 

Ok korang pegi la intip-intip apa yang patut, aku nak sambung tengok awek tudung lain pulak.. :p 


Sumber gambar : FB DAN GOOGLE