Pages

Monday, November 14, 2011

Kebosanan di dalam kelas jepon!!!

Hari ni ade ujuan lisan yang dijalankan secara langsung oleh sensei yang ensem lagi baik hati...

Sambil menunggu orang lain abis... Aku selitkan sikit mase aku nak update blog nih .. Untuk mengelakkan blog aku usang dan berkulat...

Untuk memanjangkan cerita aku dalam blog nih... Sudah pastinye aku akan merepek panjang... Dan akan mendatangkan khurafat kepada pembaca yang membacanya....

Oleh itu... Kelas pon dah nak mule balik... Aku stop kat sini je la dulu...

Sekian terima kasih... Muah2!!

No comments:

Post a Comment