Pages

Sunday, November 15, 2009

| Terima Kasih Segalanya |

Terima kasih sekali lagi kepada kawan-kawan ku yang selama ini aku dah banyak menyusahkan korang dah aku harap kite jumpe lagi di mase yang akan datang.. tidak kira kite dimana, tapi ihope kenangan kita stay ade disimpan dalam hati...

aku sedih bile nak tinggalkjan korang... tetapi waktu menghalang daripada kite terus bersama dan adanya dugaan sebegini mengajar kite segala-galanya... walau apa pon berlaku, tinme kasih kepada sume.. topet, eno, prof,PUT, lupe lak nak letak.. sori lah.. nad, diya, zila, ayu, ima khalis dan sume sahabat-sahabat aku yang lain... termasuklah roomate aku yang sentiase buat aku tersenyum...

pengalaman mengajar aku erti hidup, tampa sahabat ku, siapa lah aku kat uitm perak ini... sikap mereka membuatkan aku berase sedih dan gembira, suka duka yang aku lalui bersama mereka adalah pengalaman yang paling menyeronokkan dalam hidup aku,.. tidak ade kawan yang aku jumpa sblom nih yang same ngan korang..

cacat, gile, bodoh, bangang, bengong, dll malas lak aku nak tulis sume.. tu la perkataan yang aku selalu bagi free kat korang.. aku x mintak bayar pon.. aku harap korang suke ngan hadiah aku tuh.. bukan ape.. aku suke buat korang rase marah dan skit ati.. bhahahahaha bile korang da skit ati mesti korang jadi perangai gile....

TERIMA KASIH BANYAK-BANYAK!!!

No comments:

Post a Comment